duurzame innovatie
in de regionale
kenniseconomie

Congres

Programma Uitnodiging Reisgenoten in praktijklandschappen

Afsluitend congres en afscheid lector dr. Ineke Delies

Donderdag 3 december 2020, 13.00 – 17.30 uur

We nodigen u graag uit om deel te nemen aan het online programma ReisGENOTEN in praktijklandschappen. Na bijna twaalf jaar lectoraat en 40 jaar werkverband met het Alfa-college en NHL Stenden Hogeschool van Ineke Delies, wordt op donderdag 3 december 2020 het lectoraat Duurzame innovatie in de regionale kenniseconomie, alsmede Ineke’s loopbaan bij de beide onderwijsinstellingen, afgesloten. Heel graag blikken we met u terug en kijken we gezamenlijk vooruit. Onderaan deze pagina vindt u het programma van 3 december, met informatie over tijden, thema’s die we behandelen, de sprekers en de interactieve sessies waar u online aan kunt deelnemen.

Aanmelden
Aanmelden kan tot en met 26 november middels knop onderaan de pagina.

We vragen bij de aanmelding naast uw email-adres ook om uw huisadres zodat we alle deelnemers van het congres na afloop een blijvende herinnering kunnen toesturen.

Deelname is kosteloos. Mocht u onverhoopt toch niet kunnen deelnemen dan ontvangen we uw afmelding graag op lectoraat.ineke.delies@alfa-college.nl. Kunt u niet de gehele tijd aansluiten, dan is het volgen van een deel van het programma ook een mogelijkheid, u hoeft dit niet van te voren aan te geven.

Digitaal platform
We maken tijdens dit congres gebruik van het digitale platform Let’s get digital. Voorafgaand aan 3 december ontvangt u mail met daarin de benodigde gegevens om in te kunnen loggen.

Gastenboek en cadeau
Omdat fysiek afscheid nemen van Ineke Delies helaas niet mogelijk is, zijn we gestart met een online gastboek via de knop onderaan de pagina. Hier kunt u, van nu tot en met 3 december, woorden van afscheid of mooie herinneringen richten aan Ineke! Mocht u een persoonlijke kaart, cadeau of iets anders aan Ineke willen schenken dan kunt u dit opsturen naar onderstaand adres, vragen hierover kunt u richten aan Sisca Helder-van der Horn op 088-3341325.

Alfa-college
T.a.v. Sisca Helder – van der Horn
Boumaboulevard 573
9723 ZS Groningen

Mede namens de kenniskringleden graag tot ziens op 3 december,

Enno van der Werff, Falco de Klerk Wolters en Ineke Delies

Het delen van deze uitnodiging met anderen mag, graag zelfs. Mocht u vragen hebben dan kunt u deze stellen via lectoraat.ineke.delies@alfa-college.nl.

Aanmelden congres                   Gastenboek Ineke Delies

Programma

 

 

 

Op reis in de Regionale Kenniseconomie: Podcastserie van het Lectoraat Duurzame Innovatie

Ter gelegenheid van het eindcongres van het lectoraat van Ineke Delies, op 3 december 2020, is een serie podcasts gemaakt. In deze serie nemen een aantal Kenniskringleden de luisteraars mee op reis door het landschap van Noord Nederland, op zoek naar opbrengsten van ruim 10 jaar Lectoraat Duurzame Innovatie in de Regionale Kenniseconomie. De serie podcasts is een mooie verhalenbundel geworden over onderwijs, onderzoek, samenwerking met ondernemers en betrokkenen, multidisciplinair leren, waardecreatie en innovatie. De hosts van de podcasts zijn Akke Folmer, Patty Veen, Brigitte Nitsch, Jantine Bouma, Sebo Boerma en Anke Arts. Ga mee op reis met ons! Elke andere donderdag kun je hier een nieuwe podcast uit de reeks vinden. Klik op de button om de podcasts te beluisteren.

Podcasts

 

 

E-book: Vervolgverhalen als bruggen tussen beroepsonderwijs en werkveld nu en straks

In het kader van het Reflectie- en Ontwikkelprogramma 2020 en in de aanloop naar ons afsluitende congres op 3 december interviewden we 45 partners uit het beroepsonderwijs en het werkveld. Alle interviews zijn gebundeld in het E-Book “45 Vervolgverhalen als BRUGGEN tussen beroepsonderwijs en werkveld NU EN STRAKS”. Klik op de button om het E-book te lezen

E-book