test NIEUW! Op reis in de Regionale Kenniseconomie: Podcastserie van het Lectoraat Duurzame Innovatie | Regionale Kennis Economie

duurzame innovatie
in de regionale
kenniseconomie

Ter gelegenheid van het eindcongres van het lectoraat van Ineke Delies, dd 3 december 2020, is een serie podcasts gemaakt. In deze serie nemen een aantal Kenniskringleden de luisteraars mee op reis door het landschap van Noord Nederland, op zoek naar opbrengsten van ruim 10 jaar Lectoraat Duurzame Innovatie in de Regionale Kenniseconomie. De serie podcasts is een mooie verhalenbundel geworden over onderwijs, onderzoek, samenwerking met ondernemers en betrokkenen, multidisciplinair leren, waardecreatie en innovatie. De hosts van de podcasts zijn Akke Folmer, Patty Veen, Brigitte Nitsch, Jantine Bouma en Anke Arts. Ga mee op reis met ons!

Klik op de button om deze en toekomstige podcasts te beluisteren.

Podcasts