test Healthy Ageing, maar dan in de praktijk | Regionale Kennis Economie

duurzame innovatie
in de regionale
kenniseconomie

Op het MDK in Groningen hebben leden van het lectoraat met Edwin Kuipers meegedacht over de #ImagineRun. De ImagineRun is een wandel- en hardloopevent op 29/09 waaraan 3 miljoen mensen mee moeten gaan doen, overal ter wereld. Dit doen ze, door in te loggen op het platform en dan stad, dorp of natuur in te wandelen.

Maar de ImagineRun is meer: los van het event wil Edwin mensen duurzaam in beweging krijgen via platform. Als middel tegen eenzaamheid. Als middel tegen overgewicht. Omdat het leuk is. Omdat buitenlucht gezond is. En, omdat nieuwe vormen van verbondenheid in zijn. We hebben met Edwin gebrainstormd over hoe we sociaalmaatschappelijke kansen en uitdagingen op het gebied van gezondheid en vrije tijd duurzaam kunnen verbinden. Wordt vervolgd!