test ScienceGuide: Internationaliseren op de grens met Duitsland | Regionale Kennis Economie

duurzame innovatie
in de regionale
kenniseconomie

De Zomerschouw leverde ons mooie contacten op met ScienceGuide, hét podium voor hoger onderwijs, wetenschap en de kennissector. De afgelopen periode stonden we er 3 keer in: in juli over onze succesvolle Zomerschouw, in september over de wetswijziging lectoren in het MBO, en deze week over internationalisering op euregionale schaal. Tim Cardol, één van de twee hoofdredacteuren van dit tijdschrift, gaat met het lectoraat de samenwerking uitbreiden met artikelen, columns en interviews. Deze week publiceert ScienceGuide een interview met Ineke Delies over samenwerken in de Euregio. Lees het hier: https://www.scienceguide.nl/2017/12/internationaliseren-op-grens-duitsland/